• 0 342 611 26 66-67

Meslek Yüksekokulumuz tarafından düzenlenen tanıtım günleri kapsamında Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Araban Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şerif Peri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Yüksekokulumuza davet edildi.

Araban Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcıları Ömer ÇELİK ve Erkan ÖZDEMİR tarafından meslek yüksekokulunda öğrenci olmanın avantajları, Araban Meslek Yüksekokulu’nda bulunan bölümler ve bölümler bünyesinde yer alan programlar, programların amaçları-kazanımları, programları başarıyla tamamlayanların alacakları unvanlar, istihdam olanakları ve Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile lisans tamamlama gibi konular hakkında detaylı bilgiler verildi.

Araban Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Erdihan TUNÇ,  iyi bir geleceğin, iyi bir meslekten, iyi mesleğin ise doğru tercihlerden geçtiğini ifade etmiştir. Bu kapsamda TUNÇ, tanıtım günlerinin öğrencilerin kariyer planlamasında ve Araban Meslek Yüksekokulu’nu tanımalarında önemli olduğunu vurgulamıştır. Ayrıca Araban Meslek Yüksekokulu bünyesinde Toprak Analiz Laboratuvarı kurulduğunun bilgisini veren TUNÇ, çiftçilerin yakın bir zaman içerisinde toprak analizlerini okulumuz bünyesinde yapabileceğini belirtmiştir.

Haber Kaynağı: http://habermerkezi.gantep.edu.tr/?p=47288