• 0 342 611 26 66

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında, Bütünleme Sınavına girmek isteyen öğrencilerimiz  28 Ocak 2021 tarihinde saat 23:59’a kadar  Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi üzerinden aşağıda belirtilen şekilde başvuru yapmaları gerekmektedir.

Belirtilen tarihte başvuru yapmayan öğrenciler Bütünleme Sınavına alınmayacaktır.

Bütünleme sınavına girilmek istenilen dersin seçimi

1. Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi üzerinden belirtilen tarihte Ders ve Dönem İşlemleri menüsünden Bütünleme Kayıt Seçilerek dönemde aldığı dersleri sağ tarafta Bütünleme Kaydı İçin Seçilebilecek Dersler olarak otomatik olarak listelenecektir.
  2. Listelenen dersler arasından Bütünleme Sınavına girmek istediğiniz derslerin önündeki (+) işareti tıklanarak aşağıda yer alan Seçilen Dersler kısmına eklenmesini sağlamanız yeterli olacaktır.

Üniversitemizin ana sayfasından öğrenci kısmından ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.