• 0 342 611 26 66

Programın açılışında konuşan Araban Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Erdihan Tunç, söz konusu seminerin okulumuz ilçe çiftçileri arasında köprü bağlamında olup ileriki dönemlerde bu tür faaliyetlerin artarak devam edeceğini belirtti.

GAÜN Rektörü Gür, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Gaziantep İl Tarım Müdürü Mehmet Karayılanı temsilen şube müdürü Ahmet Altıkat, Araban Ziraat Odası Başkanı Mehmet Doğan ve seminer veren Dr. Kamil Sarpkaya ve Yüksek Mühendis Serpil Karadağ’a plaket takdim etti. Açılışa Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Metin Bedir, Prof. Dr. Şehmus Demir ve Prof. Dr. M. Avni Gökalp, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Süleyman Ganidağlı ile Genel Sekreter Doç. Dr. Ayhan Doğan, Araban Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Erdihan Tunç ve GAÜN öğretim elemanları ile Araban İlçesi muhtarları ve çiftçiler katıldı.

Fotoğraflar için